Våra kunder

Våra kunder/ referenser

 

 

"Alla ansåg att föreläsningen var väldigt bra och intressant samt att den framfördes på ett lugnt och avslappnat vis med mycket humor!"

 

- Stig, Försäkringsrådgivare IF

 

 

"Jag fick inte ihop jobb, småbarn, krav både utifrån och från mig själv så jag började utveckla panikångest. En kompis tipsade mig om NIMA och nu är det över 1 år sedan och jag går fortfarande och har inga som helst planer på att sluta, då jag verkligen känner att jag kliver framåt i min mående och utveckling.

 

Fantastiskt kunnig personal, genuint hjälpande och jag behöver aldrig känna mig dum eller till besvär. 

 

-  Emma, 29 år

 

"Avspänningskursen överträffade mina förväntningar! Informativt och inspirerande, alla behöver verkligen jobba med stresshantering och jag önskar detta fanns att tillgå varje dag. Man är en nytänkande människa efter att ni varit här!"

 

- Anställd, Telia

 

"Malin och Lina var hos oss på Medborgarskolan och jobbade med asylsökande ungdomar från Västermalms skola under 2016. Deras uppgift var att jobba med avslappning och andra hälsofrämjande aktiviteter. Både eleverna som deltog och jag som anlitade dem var mycket nöjda över deras sätt att jobba och framför allt deras bemötande mot en målgrupp som har det svårt."

 

- Marie Jonsson

  Verksamhetsansvarig

 

 

"Vill bara tacka igen för 4 riktigt lärorika veckor. Du har vid varje tillfälle väckt en tanke hos mig som grott till nästa träff, intressant. Mycket av det du lyft har varit något jag hört eller läst om tidigare men du har gett det ett nytt perspektiv, tack för det:)"

 

- Kursdeltagare, stresshantering

Copyright © nimahälsoutveckling